Při předjíždění došlo k nehodě, řidič ujel! Policie shání i záznamy z kamer řidičů

22.08.2019 8:58

Policie aktuálně shání svědky nehody, ke které došlo při předjíždění a viník z místa ujel. Pomoct by mohly zejména záznamy z kamer v autech projíždějících řidičů!

DSC07223

K dopravní nehodě došlo v sobotu 17. srpna na silnici II. třídy číslo 187 ve směru na Kolinec na Klatovsku. Policie nehodu stále šetří a shání svědky, kteří by pomohli s objasněním.

"V 18:45 neznámý řidič jel s nezjištěným vozidlem od obce Hrádek u Sušice na Kašovice a na přímém úseku předjížděl osobní automobil značky Škoda Fabia v době, kdy v protisměru jelo další vozidlo. Neznámý řidič při předjížděcím manévru narazil pravou zadní části vozidla do levé přední části předjížděného vozidla Škoda Fabia, z místa ujel. Na poškozeném vozidle Škoda Fabia došlo k poškození předního nárazníku a levého předního blatníku. Podle dosavadního šetření bylo vozidlo menší velikosti světlé nebo stříbrné barvy," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policisté z dopravního inspektorátu v Klatovech nehodu stále šetří a shání svědky. Pomoct by mohly i záznamy z kamer v autech projíždějících řidičů. "Není vyloučeno, že daným úsekem v uvedenou dobu projížděl jakýkoli řidič s vozidlem, ve kterém měl v činnosti záznamové zařízení. Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefon číslo 974 334 251 nebo 974 334 250," dodává policejní mluvčí. Informace přijmou policistů i mailem na adrese kt.di.podatelna@pcr.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24