Přijďte se podívat, jak se vyrábí interiéry do letadel. Náborový den Safran v Plzni

30.05.2022 9:10

Společnost Safran Cabin CZ vás zve na první náborový den, který se bude konat ve čtvrtek 2. června 2022 od 11 do 17 hodin v sídle firmy – Univerzitní 34 v Plzni na Borských Polích. 

pr safran

Čekají na vás prohlídky výroby i engineeringu i krásné hostesky letušky. K dispozici pro zájemce bude personalista, který poskytne bližší informace o pracovních podmínkách a benefitech a zodpoví případné dotazy. Firma aktuálně nabírá montéry a konstruktéry leteckých interiérů.

Montér leteckých interiérů ručně vyrábí kuchyňské moduly, šatní skříně a toaletní jednotky do Airbusu, pracuje s technickými výkresy a dává zpětnou vazbu a návrhy na zlepšení ostatním týmům. Konstruktér navrhuje, optimalizuje a vyvíjí letecké interiéry, tvoří technickou dokumentaci a vymýšlí zlepšení a inovace současných výrobků.

1Seznam aktuálně nabíraných pozic naleznete na www.delamedoletadel.cz/kariera

 

Přijďte se podívat a přesvědčit, že je práce v Safran pro vás ta pravá!

Safran Group je globální hi-tech skupina působící v leteckém, obranném a kosmickém průmyslu, která aktuálně zaměstnává více než 90 000 lidí po celém světě. V plzeňské pobočce je aktuálně zaměstnáno přes 1000 zaměstnanců a vyrábí se tam kuchyňské moduly, šatní skříně, toaletní moduly převážně pro rodinu letadel Airbus A320 a odpočinkové místnosti pro posádku pro větší letadla Airbus A330.


foto: Safran

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24