Přípravy na Lucii v plném proudu! Techniku veze 12 kamionů - FOTKY

18.06.2019 13:16

Jediný open air skupiny Lucie v Čechách se blíží! Bude v Plzni tento čtvrtek a podle pořadatelů máte stále šanci koupit lístky! Obrovská stage na amfiteátru už se rýsuje...
 

lucie
lucie 1lucie stavba _zacateklucie stavba 2lucie stavba 4lucie stavba 7lucie stavba 5lucie stavba 8Lucie stavba 9lucie stavba 10lucie stavba 12lucie stavba 11lucie stavba prijezdlucie stavba stage 13lucie stavba stagelucie stavbalucie stavba zacateklucie

Legendární česká kapela Lucie vyráží na turné k aktuálnímu albu EvoLucie, ve čtvrtek 20. června odehraje jediný open air v Čechách! A pozor ještě stále máte šanci koupit lístky! "Lístky jsou stále ještě v prodeji, a to v prodejních sítích Ticketlive.cz a Plzeňská vstupenka,"potvrdil pořadatel Petr Kukla.

Na amfiteátru už se rýsuje obrovská stage, podobné mívají na koncertech i nejslavnější zahraniční kapely. "Stage se staví od této soboty, jde o velkou lešenářskou stage se střechou ve výšce 25 metrů. S technikou dorazí na amfiteátr celkem 12 kamionů," prozradil QAPu Petr Kukla.  

Lucie slibuje pro koncert na plzeňském amfíku velkou show, kromě známých hitovek zazní i písně z posledního alba EvoLucie. Album, které vyšlo v roce 2018, vydala kapela po dlouhých 16 letech. A tak se fanoušci této legendární české kapely mají na co těšit.

"Areál se otevře v 17 hodin. Před Lucií zahrají dvě předkapely, Plexis a cimbálovka z Moravy Cimbalband z Mikulova. Koncert bude končit ve 23 hodin," upřesnil Petr Kukla.

Kapela Lucie bude pokračovat v tour na podzim, to vystoupí v menších halách v Hradci Králové, Liberci, Ústí nad Labem, Karlových Varech, Českých Budějovicích, Jihlavě, Znojmě, Zlíně, Olomouci nebo Třinci.

FOTKY: Media Production Music

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24