QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

PT servis - zdravá výživa pro všechny! Vyberou si sportovci, senioři i děti

05.02.2020 11:33

Nejen profesionální sportovci potřebují doplnit stravu o speciální výživu, vitamíny, minerály a další doplňky. To vše nabízí už čtvrt století Pavel Trampota - PT servis. Kamennou prodejnu najdete na nové adrese v Plzni!

ABC_3516
ABC_3514ABC_3516ABC_3527ABC_3515ABC_3552ABC_3616pt servis_1ptservis_qap2pt servisptservis_qap1ikona

Při návštěvě e-shopu i kamenné prodejny na nové adrese na Na Dlouhých 51 (bývalá Jitřenka) budete překvapeni šíří a kvalitou nabídky, která zahrnuje více než 100 značek sportovní výživy a vybavení nejen pro fitness, ale i ostatní sporty a domácí cvičení. Nakoupíte zde pouze zboží, které prošlo přísnými testy a je schváleno pro prodej v České republice. To vše za velmi výhodné ceny!

ABC_3552

Pavel Trampota – PT servis nabízí produkty pro všechny věkové kategorie, zdaleka se nejedná jen o výživu a doplňky pro sportovce. Z nabídky zdravé výživy, vitamínů, minerálů nebo třeba proteinů si vybere opravdu každý. Díky odborně proškolenému personálu zde najdou "to pravé" například senioři, kteří hledají vhodnou kloubní výživu nebo rodiče řešící růstové problémy svých dětí či potíže se soustředěním ve škole. Jedná se přitom o produkty na přírodní bázi, není tedy třeba mít strach z obávané "chemie".

ABC_3616

 

Máte doma různé doplňky a nejste si jisti, zda jsou pro vás vhodné? Potřebujete upravit jídelníček? PT servis dokáže poradit tak, abyste se neokrádali o své peníze a zdraví. Vhodnou úpravu stravy i fyzických aktivit pro zlepšení kondice a hubnutí můžete v prodejně na Doubravce konzultovat s nutričním terapeutem.

Právě poradenství je trend, na který firma sází. Zákazníci zde už během letošního jara najdou profesionální přístroj, který dokáže na základě váhy klienta vyhodnotit jeho celkový stav. Odborný poradce pak zájemcům doporučí, jak zlepšit svou kondici a zdraví. 

Pavel Trampota – PT servis provozuje e-shop s nejrychlejším servisem. Více než 95 procent objednávek odchází ještě týž den. Firma má totiž ihned k dispozici skladem zboží minimálně za 10 milionů korun. Samozřejmostí je možnost výběru z několika způsobů dopravy včetně osobního vyzvednutí na prodejně v Plzni.

ABC_3514

Firma, která na našem trhu působí už čtvrt století, pomohla k úspěchům řadě špičkových sportovních klubů. K spokojeným odběratelům patří mimo jiné česká reprezentace volejbalu, HC Škoda Plzeň, FC Viktoria Plzeň, volejbalisté Jihostroje České Budějovice a dalších dvou extraligových týmů, zlatý paralympionik z Ria, plavec Arny Petráček, plavkyně, která od roku 2008 drží rychlostní rekord v překonání kanálu La Manche Yvetta Hlaváčová, jíž firma zajišťovala servis přímo při rekordní přeplavbě a mnoho dalších sportovců.

Produkty z PT servisu využívají i dětské sportovní kluby a také pořadatelé akcí jako jsou maratony horských kol nebo třeba tenisové turnaje, kteří s firmou spolupracují při zajištění pitného režimu, občerstvení či cen. Mezi odběratele patří i mnoho lékáren, fitness center a specializovaných prodejen.

ABC_3527

Firma podporuje zejména sport a sportující mládež v Plzni, takže nákupy u PT servisu podporujete plzeňské sportovce!

Pavel Trampota – PT servis je už řadu let výhradním dovozcem zboží známých značek jako je LSP nutrition, LSP + Zero, Oat King, které jsou v Německu pravidelně oceňovány nejvyšší zlatou známkou kvality. Dále dováží kvalitní, ale cenově velmi příznivé značky sportovní výživy Hitec nutrition i ovocné dřeně a přesnídávky v bio kvalitě Natura Nuova či italské chladící spreje, tejpovací pásky a bandáže Biosport.

FOTO: PT servis

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24