QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Radbuza fest i plavba netradičních plavidel! Dobřany budou o víkendu žít ve velkém

06.09.2019 12:01

Dobřany na jižním Plzeňsku budou o nadcházejícím víkendu plné akcí pro všechny generace. Chystá se plavba netradičních plavidel, pohádkový les i tradiční Radbuza fest!

DSC_6215

Sobota 7. září bude v Dobřanech ve znamení doslova série akcí. Vše odstartuje už ráno a město nabídne program až do pozdních večerních hodin.

Hned v 9 hodin ráno je na programu start Plavby netradičních plavidel, který pořádá Mikroregion Radbuza. Originální plavidla budou k vidění na řece pod fotbalovým hřištěm. 

V podstatě ve stejnou dobu začne i Pohádkový les, na který zvou MKS Dobřany a skautské středisko Zelený šíp. Akce určená samozřejmě hlavně dětem proběhne od 9 do 11:30 přímo na náměstí. Startovné je 10 korun.

Hned o pár hodin později Pohádkový les na náměstí vystřídá tradiční Radbuza fest. Pódium ožije úderem 15. hodiny. V letošním roce se návštěvníci mohou těšit na skupiny Bachule, Kečup, Sifon, Lucie revival a Ponorka band. V 19:30 navíc proběhne předání ocenění úspěšným reprezentantům města. O moderování akce se postará Veronika Nágrová. Vstupné je zdarma.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24