QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rekonstrukce bazénu na Slovanech odstartovala první etapou! FOTKY

11.06.2018 7:01

Rekonstrukce bazénu na Slovanech v Plzni už běží. Odstartovala první etapa, během které vznikne nový dětský bazén. Podívejte se na fotky z místa!

bazén Slovany (1)
bazén Slovany (1)bazén Slovany (2)bazén Slovany (3)bazén Slovany (5)bazén Slovany (4)

Dlouho diskutovaná rekonstrukce bazénu v Plzni na Slovanech začala. Na konci května došlo na předání stanoviště a v těchto dnech už běží práce opravdu naplno.

Investice do sportovišť schválilo vedení města na začátku letošního roku. V rámci celého balíku došlo i na bazén na Slovanech. V současné době tak začala rekonstrukce první etapou.

"Určeno je na ni 52 milionů korun. Peníze poslouží na přesun kotelny a výměníkové stanice, na jejichž místě vznikne dětský bazén. V další fázi se vybudují šatny a přebuduje vchod. Město počítá i s rekonstrukcí ochlazovacího bazénu a šaten v sauně v bazénu na Slovanech. Na to jsou k dispozici zhruba tři miliony korun," říká Marie Fialová z plzeňského magistrátu.

V těchto dnech probíhají zejména demoliční práce. Likvidují se staré trubky a další technické zařízení. Aktuálně jsou přestavby oficiálně naplánované do dubna příštího roku.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24