QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rekonstrukce Slovanské je v další fázi. V květnu se rozšíří omezení

07.05.2019 7:02

Řidiči v Plzni musí počítat během května s dalším omezením. Týká se rekonstruované Slovanské. Krom toho se chystá i uzavírka další frekventované silnice. Čtěte podrobnosti!

DSC_0388

Rozsáhlá rekonstrukce Slovnské v Plzni se postupně posouvá do další fáze. Dojde i na další omezení, a to už v průběhu května.

"Na Slovanské třídě se od 13. května prodlouží uzavírka poloviny komunikace až k náměstí Milady Horákové, kdy bude pokračovat stejný režim jako ve spodní části. Světelná signalizační zařízení budou v provozu. Dojde také k postupnému uzavírání napojení z místních komunikací, příčný pohyb pro pěší bude zachován," říká k omezením mluvčí policie Veronika Hokrová. Rekonstrukce Slovanské začala letos v lednu a je plánovaná v několika etapách. Hotovo by mělo být na jaře příštího roku. 

Na Slovanech ale nejde o jediné dopravní komplikace. V červnu nadělá velké problémy nové omezení na Malostranské. "Dále se od 10. června zhruba do konce srpna chystá uzavírka Malostranské ulice, a to v místě napojení na náměstí Milady Horákové. Provoz bude naveden na světelné signalizační zařízení v ulici Jasanová," pokračuje mluvčí policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24