QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Renault Captur – evropský bestseller. Přijďte si otestovat nové SUV do Auto CB

07.02.2020 9:48

Na trhu je nový Renault Captur, SUV se sportovními křivkami a nezaměnitelným vzhledem. Jaký je nový Captur? Kde se s s ním můžete svézt a otestovat ho? Čtěte dál...

CG0A1357
CG0A1335CG0A1347CG0A1354CG0A1357CG0A1358

Od roku 2013, kdy byl Captur jakožto průkopník kategorie SUV uveden na trh, bylo prodáno 1,2 milionů kusů tohoto modelu. Rychle se stal bestsellerem ve svém segmentu jak ve Francii, tak v Evropě. Tuto pozici si udržel i vloni, kdy se ho po celém světě prodalo 230 000 kusů. Teď je na trhu nový Renault Captur, ještě vylepšené SUV.

„Od 1. února byl uveden na trh nový Renault Captur, otestovat si ho můžete u nás v Auto CB v Plzni na Slovanech,“ říká vedoucí prodeje v Auto CB Luboš Kopecký.

Nový Captur je SUV se sportovními křivkami. „Působivá silueta, vytříbený interiér a plně personalizovatelný vzhled a širokou nabídkou dvoubarevných provedení karoserie... Větší a modernější Nový CAPTUR má všechny charakteristické znaky SUV a zanechá silný první dojem,“ tak popisuje vůz automobilka Renault.

Nový Captur opravdu působí dynamicky, má elegantně tvarované boky, boční prohloubenou linii a vyrábí se i s kontrastní barvou střechy. Toto SUV je na první pohled rozpoznatelné. Renault si dal na vzhledu opravdu záležet. Nový Captur je také delší (4,23 m +10 cm) a má modernější design díky 18palcovým kolům (podle verze) a delšímu rozvoru (2,63 m +2 cm). Jeho oživený design, pečlivé slícování dílů, ale také detaily, jako jsou světlomety s Full LED technologií, nový dvojitý světelný podpis ve tvaru písmene „C“, ztenčená zadní světla a chromované ozdobné prvky plně přispívají k vylepšení jeho vnímané kvality.

CG0A1347

Revolucí prošel i interiér, také tady je znát velký nárůst kvality, nechybí nejmodernější technologie. Klíčovým prvkem «Smart Cockpit» je multimediální obrazovka o úhlopříčce až 9,3 palců (plochou dvakrát větší než verze 7 palců), u značky Renault dosud největší. Kompletně přepracovaná byla i palubní deska. A aby toho nebylo málo, nový Captur nabídne na českém trhu cca 80 možností personalizace exteriéru, aby si zákazník mohl vytvořit vůz dle vlastního vkusu. Nárůst rozměrů je citelný i uvnitř vozu, kde se prostor pro cestující a jejich zavazadla významně zvětšil: větší prostor pro kolena na zadních sedadlech a + 50 litrů objemu zavazadlového prostoru. Nový Captur zároveň zachovává svou pověstnou modularitu.

Segmentů, ve kterém se Captur vylepšil je ale ještě více. Motorizace, bezpečnost, asistenční prvky, konektivita…  Nejlepší je, si toto nové SUV osobně otestovat. Těší se na vás u autorizovaného prodejce vozů Renault v Auto CB, na Nepomucké třídě 119 v Plzni na Slovanech.

foto: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24