QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Reprezentační ples města Plzně je kvůli covidu přesunutý

12.01.2022 19:07

Termín 17. reprezentačního plesu města Plzně se mění. Původně se měl ples uskutečnit 21. ledna, kvůli covidu je ale přesuntý. Konat by se měl tradičně v Měšťanské besedě.

DSC_4465

"Z důvodu aktuální epidemické situace je přesunut termín reprezentačního plesu města Plzně z 21. ledna 2022 na nový termín 22. dubna 2022. Místo a čas konání zůstávají stejné, ples se uskuteční v Měšťanské besedě Plzeň, jeho začátek bude ve 20 hodin," informuje Eva Barborková, tisková mluvčí plzeňského magistrátu.

Pokud jste si již zakoupili vstupenky, platí vám i na náhradní termín. "Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, případně je možné je i vrátit," říká dále tisková mluvčí. Vstupenky na ples lze ještě zakoupit v tradičních předprodejích nebo v infocentru na náměstí Reubliky.

Kvůli epidemii covidu-19 byla většina plesů a dalších tradičních akcí již zrušena. Například v plzeňské Měšťanské besedě není v plánu na letošní rok žádný jiný ples kromě plesu města Plzně.

Kvůli sílící se vlně omikronu ministerstvo zdravotnictví také plánuje dalšé omezení týkající se právě hromadných akcí. Avizoval to minulý týden ministr zdravotnictví Vlastimil Válek. "Plánujeme omezení pro hromadné akce, kina, divadla, sportovní akce apod.," uvedl Válek s tím, že i tato věc se stále diskutuje a měla by platit od 17. ledna zhruba do poloviny února.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24