QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič Audi naboural další auto při předjíždění u Sulkova! Policie po něm pátrá

25.07.2019 8:02

Policie aktuálně pátrá po řidiči, který naboural další auto při předjíždění na hlavním tahu u Sulkova u Plzně. Z místa ujel. Policie zveřejnila popis vozidla!

FOTO_QAP_CZ (7)

Policie stále šetří nehodu, ke které došlo na začátku července na hlavním tahu nedaleko Sulkova na Plzeňsku. Nehoda se stala v sobotu 6. července krátce po 14. hodině na silnici I/26 zhruba půl kilometru za obcí Sulkov směrem na Plzeň.

"Na uvedeném místě dosud neznámý řidič s neznámým vozidlem jel ve směru jízdy od obce Sulkov směrem na Plzeň. Přibližně 500 metrů za obcí Sulkov předjížděl zprava přes odstavný pruh vozidlo tovární značky VW Passat registrační značky 6P9 7800. Blíže nezjištěný řidič neodhadl při tomto předjíždění boční odstup od vozidla VW Passat a došlo ke střetu pravé části vozidla VW Passat s levou částí blíže nezjištěného vozidla. Blíže nezjištěný řidič po tomto střetu nezastavil a z místa dopravní nehody ujel," popisuje průběh nehody mluvčí policie Ivana Jelínková.

Řidič VW Passat se na místě na výzvu policistů podrobil dechové zkoušce s negativním výsledkem. Škoda se pohybuje kolem patnácti tisíc. "Dle předběžného šetření policisté zjistili, že by se zřejmě mělo jednat o vozidlo tovární značky Audi v provedení kombi, novější model. Z průběhu dopravní nehody je patrné, že toto vozidlo bude poškozené na levé části," dodává policejní mluvčí.

Policie aktuálně shání svědky nehody. Informace mohou sdělit na dopravním inspektorátu na telefonním čísle 974 326 111 nebo mohou volat na linku tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24