Řidič dostal epileptický záchvat! Nehoda uzavřela průtah Železnou Rudou - FOTKY

09.09.2019 8:08     09.09.2019 11:53

Hlavní průtah Železnou Rudou v pondělí ráno uzavřela nehoda. Mladý řidič dostal během řízení epileptický záchvat a nezvládl řízení. Bouralo se i na dalších místech regionu!

1
125476

K nehodě došlo po sedmé hodině ráno v Klatovské ulici na hlavním průtahu I/27. Nehoda spustila zásah všech složek integrovaného záchranného systému.

"Jedno vozidlo skončilo mimo komunikaci ve svahu na soukromém pozemku, kde prorazilo plot. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření. Dále zlikvidovali uniklé provozní kapaliny," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar s tím, že silnice musela být během vyprošťovacích a záchranných prací úplně uzavřená.

"Muž, ročník 1999, byl s lehkým zraněním transportován do Klatovské nemocnice," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Veškeré okolnosti nehody dál šetří policie. "Na místě jsou klatovští dopravní policisté, v současné době je pozemní komunikace jedním jízdním pruhem řízena kyvadlově. Řidič vozidla dostal za jízdy epileptický záchvat a stačil pouze strhnout řízení. Narazil s vozidlem do domu a utrpěl zranění," dodala policejní mluvčí Dagmar Brožová v průběhu šetření nehody.

V průběhu dopoledne musely složky IZS vyjíždět i k dalším nehodám. V Kralovicích v Žatecké ulici nabouralo osobní auto do stromu.  do stromu. "Muž, ročník 1999, byl transportován se středně těžkým zraněním při vědomí na urgentní příjem FN Plzeň," uvedla k zásahu mluvčí záchranky.

Nehoda hned tří aut se řešila u železničního viaduktu nad komunikací Kozolupy - Myslinka. "Jednu zraněnou osobu si převzala zdravotnická záchranná služba," doplnil mluvčí hasičů Petr Poncar.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24