QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič na Domažlicku se po smyku s vozidlem několikrát otočil přes střechu - FOTKY

13.12.2021 12:49

Řidič se na mokré vozovce dostal do smyku, s vozidlem se několikrát přetočil přes střechu a zůstal stát na kolech. Po provedení dechové zkoušky se ukázalo, že byl pod vlivem alkoholu.

Opilý řidič na Domažlicku_foto PČR_5
Opilý řidič na Domažlicku_foto PČR_5Opilý řidič na Domažlicku_foto PČR_4Opilý řidič na Domažlicku_foto PČROpilý řidič na Domažlicku_foto PČR_2Opilý řidič na Domažlicku_foto PČR_3

V sobotu 11. prosince před osmou hodinou večer došlo k dopravní nehodě mezi obcemi Ohučov a Holýšov. Čtyřiatřicetiletý řidič osobního vozidla se při projíždění zatáčky od obce Ohučov dostal do smyku.

„Řidič vyjel vlevo mimo komunikaci, dále na pole, kde se s vozidlem několikrát přetočil přes střechu. Poté zůstal stát na kolech. Policisté řidiče vyzvali k dechové zkoušce ke zjištění, zda neřídil pod vlivem alkoholu. Odborné měření elektronickým přístrojem ukázalo pozitivní výsledek 1,73 promile alkoholu v krvi. Při šetření dopravní nehody řidič nepředložil řidičský průkaz a osvědčení o registraci vozidla. Řidič utrpěl zranění, se kterým byl hospitalizován v nemocnici,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Škoda na vozidle byla vyčíslena na 35 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24