Řidič nákladního auta ujel od nehody na dálnici! Policie shání svědky

11.08.2018 10:58

Dálniční policisté pátrají po neznámém řidiči nákladního auta, který způsobil nehodu na dálnici D5 a z místa ujel. Policie shání svědky, kteří by pomohli s vyšetřováním.

1

Dálniční policisté z Ostrava u Stříbra hledají nehody, ke které došlo v pondělí 6. srpna mezi 16:00 až 19:50. Neznámý řidič nákladního auta ujel dokonce několik metrů mimo dálnici.

"Dosud neznámý řidič nákladního vozidla v místě 141,7 km na dálnici D5 ve směru jízdy na Rozvadov z nezjištěných důvodů vyjel vpravo mimo těleso dálnice do odvodňovacího žlabu, kde narazil do směrového sloupku. Po ujetí několik desítek metrů ve žlabu se pak neznámý řidič nákladního vozidla vrátil zpět na dálnici, kdy v této době narazil do pravých svodidel," popisuje průběh nehody mluvčí policie Hana Kroftová s tím, že řidič následně od nehody ujel.

Policie nyní shání svědky. S informacemi se mohou obrátit přímo na policisty z dálničního oddělení v Ostrově u Stříbra na telefonním čísle 974 337 501, na nejbližší služebnu Policie ČR, nebo na bezplatnou linku tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24