QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič od nehody utekl, policie po něm pátrá. Poznáváte jeho auto?

04.01.2021 10:13

Pachatel nechal nabourané vozidlo na místě a od nehody utekl. Proto policisté pátrají po jeho totožnosti a prosí veřejnost o součinnost.

řidič utekl od nehody1
řidič utekl od nehodyřidič utekl od nehody1řidič utekl od nehody2

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. "K dopravní nehodě došlo 23. prosince 2020 v 17:35 hodin na silnici II. třídy č. 193 mezi obcemi Domažlice a Horšovský Týn. Neznámý řidič osobního automobilu tovární značky Peugeot 307 jedoucí od Domažlic nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostal na mokrém povrchu vozovky smyk. Přejel do protisměru, kde se na rovném úseku střetl s protijedoucím nákladním automobilem tovární značky Ford Transit," uvedl mluvčí policie Dagmar Brožová.

Po střetu bylo vozidlo Peugeot odmrštěno a narazilo do svodidla. Řidič před příjezdem hlídky policie ale z místa utekl. Policisté zjistili, že majitel vozidla Peugeot provozuje vozidlo bez zákonem stanoveného pojištění.

Škoda na vozidle Peugeot byla vyčíslena na 50 tisíc korun, ne vozidle Ford na 200 tisíc korun, na poškozeném povrchu komunikace od rycích stop na 10 tisíc korun a na svodidle na 2 tisíce korun. "Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24