Řidič ohrozil provoz na dálnici D5! Po nehodě ujel, policie po něm pátrá - FOTO

14.09.2018 8:54

Policie hledá svědky nehody, ke které došlo na dálnici D5. Zatím neznámý řidič se vřítil na dálnici z odstavné plochy, výsledkem byla nehoda dvou aut...

1
12

Policie vyšetřuje nehodu, ke které došlo na začátku září na dálnici D5. Zatím neznámý řidič ohrozil hned dvě vozidla, výsledkem byla nehoda, od které ujel.

K nehodě došlo 2. září krátce před půl jednou odpoledne na 149. kilometru v prostoru bývalého dálničního hraničního přechodu Rozvadov.

"Z odstavné plochy vyjížděl na dálnici ve směru do SRN dosud neznámý řidič s osobním vozidlem Ford vínové barvy, blíže nezjištěné registrační značky, při tom náhle vjel do jízdní dráhy přijíždějícímu osobnímu autu Volkswagen Passat, které ohrozil. Řidič passatu v reakci na uvedenou situaci začal brzdit a přejel do levého jízdního pruhu, kde se však střetl s osobním vozidlem Volkswagen Golf. Po střetu byl passat odmrštěn vlevo, kde narazil do středových svodidel," popsala událost mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Řidiči nabouraných aut na místě zůstali a počkali na policii. Řidič, který ale nehodu podle všeho způsobil, ujel. Podle všeho se mělo jednat o Ford typu C-Max.

Policisté nyní po řidiči pátrají a shání svědky, kteří by jim pomohli s vyšetřováním. Volat mohou na telefonní číslo 974 337 501 nebo přímo na linku 158.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24