Řidič převrátil nákladní soupravu na bok, vezl dřevo z lesa - FOTKY

18.11.2020 13:51

Škoda na nákladním automobilu a na návěsu byla vyčíslena na 250 tisíc korun. Na přepravovaném nákladu dřeva škoda nevznikla. Řidič neutrpěl žádná zranění.

převrácený náklad s dřevem3
převrácený náklad s dřevempřevrácený náklad s dřevem1převrácený náklad s dřevem3převrácený náklad s dřevem2převrácený náklad s dřevem4

V pondělí 16. listopadu v poledne došlo k dopravní nehodě na místní komunikaci mezi obcemi Orlovice a Nové Pocinovice.

Muž s nákladním autem sjel mimo silnici, nedokázal už auto ovládnout a převrátil ho na bok. "Šestačtyřicetiletý řidič nákladního automobilu Scania s návěsem Doll Logo jedoucí ve směru od obce Orlovice na Nové Pocinovice při jízdě po přímém úseku z mírného klesání najel na levý okraj komunikace a následně vyjel vlevo mimo komunikaci, kde v levém silničním příkopu se soupravou havaroval," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Dagmar Brožová potvrdila, že při dopravní nehodě nedošlo ke zranění řidiče. Na místě byla provedena také dechová zkouška, která u řidiče vyloučila požití alkoholických nápojů před jízdou.

Celková škoda se vyšplhala na částku 250 tisíc korun. "Škoda na nákladním automobilu Scania byla vyčíslena na 200 tisíc korun, na návěsu Doll Logo vznikla škoda 50 tisíc korun. Na přepravovaném nákladu dřeva škoda nevznikla," doplnila Dagmar Brožová s tím, že dopravní nehodu nadále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24