Řidič u Nové Vsi ujel policistům, boural a zmizel! Policie shání svědky!

24.07.2019 7:02

Policie shání svědky nehody, ke které došlo u Nové Vsi na Plzeňsku. Řidič ujel nedaleko vjezdu na letiště v Líních policejní hlídce a následně s autem skončil v lese. Byli jste svědky nehody?

IMG_5774

Celá událost se seběhla ve středu 17. července krátce před půl pátou odpoledne na silnici třetí třídy číslo 18044  na křižovatce mezi Novou Vsí, silnicíc na Líně a vejzdem na tamní letiště.

"Na uvedeném místě jel dosud neznámý řidič s osobním automobilem VW Golf po místní komunikaci vedoucí od obce Líně, směrem na obec Nová Ves, kde jej zhruba 400 metrů před obcí Nová Ves předepsaným způsobem stavěla hlídka z obvodního oddělení Dobřany. Hlídka byla v danou chvíli mimo služební vozidlo a vůz zastavovala pomocí zastavovacího terče. Řidič vozu na výzvu nereagoval a hlídku pouze objel," říká mluvčí policie Ivana Jelínková.

Řidič následně o kus dál nezvládl řízení a s autem vylétl ze silnice rovnou do lesa, kde havaroval. Oficiálně k žádnému zranění nedošlo. 

Policie nyní pátrá po viníkovi a shání svědky. "Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát na telefonním čísle 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24