QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidiči na Domažlicku usedají za volant pod vlivem pervitinu

11.05.2021 10:51

Domažličtí policisté během pondělního dne evidovali dva případy, kdy řidiči usedli za volant pod vlivem drog. Oba případy jsou zatím brány pouze jako přestupek, čeká se na výsledky rozboru krve.

Návrh bez názvu-4

Domažličtí policisté v pondělí 10. května během pár hodin zastavili a kontrolovali dva řidiče, kteří řídili pod vlivem drog, konkrétně pervitinu.

Prvního z řidičů zastavili v půl třetí odpoledne v Domažlicích v ulici Chrastavická. "Pětadvacetiletý muž řídil osobní vozidlo tovární značky Peugeot 206. Dechová zkouška byla negativní, ovšem pozitivní výsledek vyšel u orientačního testu na přítomnost drog," informuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Druhým kontrolovaným řidičem je šestatřicetiletý muž, který řídil v půl sedmé večer osobní motorové vozidlo tovární značky Škoda Fabia. "Rovněž on se podrobil dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem, ale pozitivním výsledkem na pervitin," říká mluvčí policie Dagmar Brožová. Oba muži se podrobili lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Policisté oba případy evidují zatím jako přestupky, čekají na výsledky rozboru krve.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24