Řidiči, pozor! Karlovarskou v Plzni čekají krátkodobé uzavírky!

13.06.2019 7:59

V Plzni začínají platit další omezení. Jedna z uzavírek se týká Slovan, druhá pak Karlovarské. Tu v průběhu června čekají naštěstí ale jen krátkodobé uzavírky.

FOTO_Pavel Němeček (1)

Řidiči musí v těchto dnech počítat v Plzni s dalšími omezeními. Od čtvrtka 13. června dochází k uzavírce křižovatky Malostranské ulice a náměstí Milady Horákové (více se dotete zde). V průběhu června ale dojde i na noční uzavírky Karlovarské. první proběhne už v noci ze čtvrtka na pátek.

"Vzhledem k přepravě nadměrného nákladu je nutné demontovat a následné zpět namontovat portál s dopravním značením v Plzni, Karlovarské ulici, poblíž křižovatky s ulicí Lidická. Z tohoto důvodu dojde k úplné uzavírce vozovky v úseku od křižovatky s ul. Na Chmelnicích až po křižovatku s ul. Lidická – ve směru do centra města," informoval první plzeňský obvod.

Objízdná trasa povede ulicemi Karlovarská, alej Svobody a Lidická. poprvé se Karlovarská uzavře v noci ze čtvrtka 13. června na pátek 14. června, a sice od 22:00 do 02:00. Další uzavírka kvůli zpětné montáži proběhne v noci z 27. na 28. června od 22:00 do 04:00.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24