Řidiči pozor! Křimice čekají opravy komunikací a uzavírky

26.07.2022 8:01

V souvislosti s výstavbou západního okruhu budou v Křimicích opravované některé z komunikací. Práce si vyžádají i úplné uzavírky. Více informací naleznete v článku.

ilustrační foto RSD

II/605 Chebská

V termínu od 25. července do 31. srpna dojde k omezení provozu na silnici II/605 v ulici Chebská (Křimice). Budou zde probíhat opravy komunikace, podložení a napojení městského okruhu. Doprava bude svedena do jednoho jízdního pruhu a řízena semaforem. V tomto termínu proběhne i uzavírka silnice Regensburská ve směru od Borských polí do Křimic. Objízdná trasa je stanovena po spojce z Regensburské na Vejprnickou a po Křimické zpět do Křimic.

Regensburská

V termínu od 7. července do 31. srpna bude za částečné uzavírky silnice II/605 Regensburská před okružní křižovatkou se silnicí I/26 (u MAKRA) probíhat výstavba dalšího jízdního pruhu. K úplnému uzavření výjezdového ramene z okružní křižovatky na Regensburskou dojde pouze o víkendech v srpnu, a to 13. – 14. srpna, 20. – 21. srpna a 27. – 28. srpna. Objízdná trasa bude v těchto termínech ve směru na Stříbro, Nýřany a Skvrňany vedena po silnici I/26 Domažlická a po účelové komunikaci podél parkoviště pro kamiony zpět na Regensburskou.

III/18050 ulice V Radčicích

V termínu  8. až 31. srpna dojde k opravám povrchu komunikace. Dojde k úplné uzavírce ulice V Radčicích, v úseku od začátku Radčic ve směru z centra ke křižovatce s ulicí Jarní. Objízdná trasa je stanovena na trase Skvrňanská – Vejprnická – Křimická – Chebská – Prvomájová zpět do Radčic.

 

foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24