Řidiči pozor! Nehody opět komplikují provoz na silnicích v celém regionu - FOTKY

04.01.2019 10:15     04.01.2019 11:02

Sněžení a nehody komplikují znovu provoz po celém Plzeňském kraji. V terénu jsou i složky integrovaného záchranného systému. U několika nehod došlo ke zranění.

1
1234

Zimní počasí evidentně řidičům v Plzeňském kraji nesvědčí. V průběhu pátečního dopoledne se začaly znovu množit nehody po celém regionu a vyjíždět musely také složky IZS.

U obce Šťáhlavice došlo ke střetu autobusu a osobního auta. Nehody si vyžádala také zranění. "V osobním vozidle byla zraněna jedna osoba, v autobuse byli 3 cestující, ti vyvázli bez zranění. Hasiči zajistili místo události," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

Bouralo se také mezi Vejprnicemi a Tlučnou. "Žena byla s lehkým zraněním převezena do fakultní nemocnice v Plzni," dodala k další nehodě mluvčí záchranky Mária Svobodová.

V Biřkově na Klatovsku pro změnu narazilo auto do domu u silnice, i v tomto případě došlo k lehkému zranění. Už předtím se nehody odehrála také v Plzni na Folmavské, na hlavním tahu u Města Touškov, v Rokycanech se střetla dvě osobní auta v Soukenické ulici a havárie osobního auta, které skončilo na střeše, se odstraňovala u obce Dlouhý Újezd na Tachovsku.

V obci Dubec na Tachovsku skončilo auto v potoce, i tam museli vyjet hasiči.

Policisté opět vyzývají řidiče, aby byli za volantem maximálně opatrní. Ve velkém se v regionu bouralo už ve středu, kdy dorazilo první sněžení. Podrobnosti se dočtete zde.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24