QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Roadshow Sportmanie v Plzeňském kraji překonala návštěvnický rekord! – FOTKY

24.06.2022 15:30

V okresních městech Plzeňského kraje proběhla v tomto týdnu oblíbená Roadshow Sportmanie 2022. Zajímavý sportovní program si děti užily ve velkém.

Roadshow sportmanie_MMP (4)
Roadshow sportmanie_MMP (1)Roadshow sportmanie_MMP (2)Roadshow sportmanie_MMP (3)Roadshow sportmanie_MMP (4)Roadshow sportmanie_MMP (5)

Roadshow Sportmanie zavítala do Rokycan, Domažlic, Tachova a Klatov. Dopolední program si užily děti z mateřských a základních škol, odpolední program byl pro širokou veřejnost. V každém městě se představily sportovní kluby na celkem téměř 50 stanovištích. Roadshow překonala návštěvnický rekord z roku 2019, pořadatelé rozdali přes 4000 medailí.

Pondělní zahájení v Rokycanech provázela silná bouřka a až třícentimetrové kroupy, pak se však počasí umoudřilo a bylo po celé čtyři dny téměř ideální. „Na všech místech jsem měl tu čest spolu s vedením jednotlivých měst a za účasti stovek dětí roadshow zahajovat. Bylo to vždy velmi milé a příjemné přijetí,“ uvedl Přemysl Švarc, vedoucí Odboru sportu Magistrátu města Plzně, který Roadshow a především Sportmanii Plzeň 2022 organizuje.

Roadshow byla doprovodným programem k blížící se Sportmanii Plzeň. Ta se letos bude konat v novém prostoru. V areálu Škoda sport parku na Slovanech proběhne tato velkolepá sportovní událost v termínu od 20. do 28. srpna. A na své si tam přijde opravu každý!

Více k připravovanému programu naleznete zde.

foto MMP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24