QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rodinná letní hra Mladý ochránce přírody je v plném proudu

11.08.2022 16:58

V Rokycanech právě probíhá letní hra pro celou rodinu! Díky Zápisníku všímavého Mofíka si můžete projít zajímavou cestu v Rokycanech. Více naleznete v článku.

MOP Rokycany_Muzeum Dr. Horáka (1)
MOP Rokycany_Muzeum Dr. Horáka (1)MOP Rokycany_Muzeum Dr. Horáka (2)MOP Rokycany_Muzeum Dr. Horáka (3)

Rodinná letní hra nese název Mladý ochránce přírody. Probíhá už od května a potrvá do 4. září. „Naše velká prázdninová letní hra je v plném proudu! Zápisník všímavého Mofíka si u nás vyzvedlo už mnoho dětí, které splnily všechno úkoly, vyluštily číselný kód a mohly tak otevřít tajemnou skříňku u muzea. Zkusíte to taky?,“ lákají na zábavnou cestu organizátoři z Muzea Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech.

Rodinná hra navazuje na výstavu 40 let Českého svazu ochránců přírody v Rokycanech. Účelem této zábavné cesty městem je seznámení veřejnosti s problematikou záchrany zvířat tak, jak to zažívají pracovníci záchranných stanic. Téma je zpracované naučnou a zábavnou formou. Na konci cesty čeká na každého malá odměna!

Pro zapojení do hry je nutné si pořídit Zápisník všímavého Mofíka, který je k dostání v pokladně Muzea dr. Horáka, náměstí J. Urbana 141 v Rokycanech za 25 korun.

Foto FB Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24