QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rodinný dům v Nebílovech ukrýval pěstírnu. Policie našla i hašiš - FOTKY, VIDEO

23.05.2018 14:56

V pěstírnu marihuany proměnil rodinný dům v Nebílovech 45letý muž. Policie ho zadržela přímo v domě. Krom toho našla i drogy, včetně hašiše. Podívejte se!

1
135468710911

Podezření na pěstírnu v jednom z domů v klidných Nebílovech měla policie už nějakou dobu. Nakonec se to potvrdilo a v rukou policistů skončil 45letý muž.

"Muž měl nejméně v průběhu loňského a letošního roku v rodinném domě pěstovat velké množství rostlin konopí, nejméně ve 4 sklizních, a to takzvaným indoor způsobem. Z rostlin měl poté vyrábět hašiš takzvanou mokrou cestou," potvrdila mluvčí policie Iveta Kořínková.

Domovní prohlídka byla poměrně dost úspěšná. Krom toho, že "zahradníka" načapali policisté přímo v domě, našly se i drogy da kompletní pěstírna. "V několika místnostech za pomoci kompletního pěstebního a elektro zařízení, chemikálií a dalších předmětů docházelo majitelem domu k neoprávněnému pěstování rostlin konopí za účelem získání účinné látky THC. Policisté při domovní prohlídce a jiných prostor a pozemků zajistili celkem 122 kusů živých rostlin, kdy některé z nich dosahovaly až do výšky 1 metru. Mimo jiné zajistili také nejméně 2,5 kilogramu sušiny této rostliny, 450 gramů hašiše, 3 pěstěbní stany a další vybavení určené pro pěstování. Zajištěné rostliny a věci byly zaslány na expertízu ke znaleckému zkoumání," pokračuje policejní mluvčí.

Sám zadržený muž tvrdí, že vše používal pro svoji vlastní potřebu a vyráběl i mastičky.

 

 

FOTO, VIDEO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24