QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rokycanští policisté pátrají po vinících dvou dopravních nehod!

22.05.2019 21:11

Policisté z Rokycan hledají svědky dopravních nehod! Policisté pátrají po vinících dvou nehod, které se staly v polovině května na Rokycansku. Řidiči od nehod ujeli.

FOTO_QAP_CZ

Dopravní policisté žádají o pomoc veřejnost při objasnění dvou nehod, které se staly 14. a 15. května na Rokycansku.

První nehoda se stala 14. května mezi 11:00 hod. a 11:20 hod. v obci Strašice. "Na parkovišti u prodejny COOP poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem levou přední část zaparkovaného osobního vozidla značky Škoda Octavia a z místa ujel," uvedla k dopravní nehodě mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Druhá nehoda se stala v noci z 15. na 16. května letošního roku v obci Rokycany. "Ulicí Pod Ohradou jel ve směru k ulici Dukelská dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem a u domu č. p. 896 narazil do levého zadního rohu zaparkovaného osobního vozidla značky Ford Fiesta. I tento viník z místa ujel, aniž by si splnil svoji zákonnou povinnost," sdělila Dagmar Jiroušková.

Policisté žádají případné svědky, aby se jim ozvali. "Rokycanští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 335 104 nebo na mobil: 724231045. Informace mohou sdělit také na linku tísňového volání 158," žádá policejní mlučí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24