Rušný páteční večer záchranářů! Auto v poli a sražený chodec

21.02.2020 17:56     21.02.2020 20:17

U Ohučova vylétlo auto do pole. Těžce zraněného muže dopravil do nemocnice vrtulník.  Bouralo se i na dalších místech po celém kraji.

1

V pátek 21. února před 18. hodinou skončil mezi Holýšovem a Ohučovem na Domažlicku osobní automobil v poli.

V akci byl záchranářský vrtulník. "Z místa jsme transportovali muže s těžkými zraněními se zajištěnými dýchacími cestami na urgentní příjem fakultní nemocnice v Plzni,“ sděluje mluvčí záchranky Mária Svobodová.

K nehodě došlo na silnici číslo 26 ve směru na Ohučov za odbočkou na Kvíčovice. "Řidič ve věku 35 let vjel s vozidlem Škoda Octavia z dosud nezjištěných příčin mimo komunikaci na pole.  Policie okolnosti dopravní nehody dále šetří." upřesnila policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Záchranáři vyjížděli také na pomoc 61letému sraženému chodci ke Stodu na jižním Plzeňsku. K nehodě došo ve směru na Lelov. Muž utrpěl středně těžká zranění. "Při vědomí jsme ho transportovali na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ říká Mária Svobodová.

Dvě osobní auta se v pátek vpodvečer srazila v Liticích u nájezdu na přivaděč směrem na Klatovy. V tomto případě se jednalo o nehodu se zraněním. Dvě osobní auta bourala také u Města Touškova. K další nehodě došlo u Dobřan u sjezdu ze silnice č. 27.

Bouralo se i v Plzni, dvě osobní auta se srazila na křižovatce Koperníkovy a Husovy ulice. Mezi Velkým Borem a Defurovými Lažany došlo ke střetu osobního auta se zvěří. Další střet se zvěří je hlášen u obce Osek na Rokycansku.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24