Rvačka v hypermarketu na Doubravce! Policie shání svědky - FOTKY

22.07.2019 16:03

Policisté šetří potyčku v hypermarketu na Doubravce. Zatímco dva muže už se podařilo ztotožnit, další dva unikají. Policie nyní shání svědky, kteří by pomohli!

Policisté v Plzni na Doubravce se zabývají incidentem, ke kterému došlo v jednom z marketů. Celou záležitost šetří kvůli podezření ze spáchání přečinů rvačky a výtržnictví.

"Tohoto jednání se měly dopustit 4 osoby v hypermarketu v Plzni na Doubravce, a to v prostoru vstupu z podzemního parkoviště dne 23. března 2019 krátce před půl desátou večer. Dvě osoby z fyzického incidentu již policisté ztotožnili. V rámci objasňování případu získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na které jsou zachyceny dosud neznámé podezřelé osoby, další dva muži. Prověřováním případu bylo zjištěno, že by se mohlo jednat o cizince," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie po mužích stále pátrá a obrací se proto na veřejnost. Shání svědky, kteří by muže na snímcích poznali. Informace mohou sdělit na kterémkoliv policejní oddělení nebo prostřednictvím linky 158.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24