QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rvačka v Plzni skončila vážným zraněním

27.09.2021 12:38

Fyzickému napadení předcházela slovní rozepře několika osob. Jedna z osob utrpěla při vzájemném konfliktu zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocničním zařízení. 

FOTO QAP_mrize

Včera dne 26. září krátce před půl osmou hodinou večer přijali policisté oznámení na linku 158 o rvačce několika osob v Martinské ulici v Plzni. Dle prvotních informací došlo ke vzájemné potyčce několika osob, kterému předcházela slovní rozepře.

"Jedna z dotčených osob utrpěla při fyzické potyčce bodnořezné poranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocničním zařízení. Policisté na místě zadrželi dvě osoby a následně umístili do policejní cely. Při konfliktu dotčených osob sehrál významnou roli i požitý alkohol. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. V současné době provádíme výslechy všech zúčastněných osob a ve věci budou vyžádány znalecké posudky a odborná vyjádření. Veškeré okolnosti případu jsou předmětem dalšího prověřování," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová. 

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24