QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rybáři pozor! Už znáte Chyť a pusť- největší e-shop s rybářskými potřebami?

29.04.2021 10:00

Jste rybář z povolání nebo si chodíte zachytat jen tak pro zábavu? Tak či onak, hlavní je mít u vody pohodlí! Rybářské potřeby Chyť a pusť pro vás připravily vybavení, které vám rybaření zpříjemní. 

2
1324

Hledáte to správné rybářské vybavení? Tak to jste tu na správné adrese! Chyť a pusť je největším e-shopem s rybářskými potřebami. Navštivte jejich e-shop, nebo kamennou prodejnu v Plzni, ve které se o vás postarají specialisté na rybářské potřeby a pomohou vám s výběrem. 

Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo ostřílený rybář, každý u rybaření ocení pohodlí. Proto si pro Vás rybářské potřeby Chyť a pusť  připravily TOP 7 produktů, díky kterým si rybaření užijete na 200 %! 

 

Rybářské křeslo je základ

Každý rybář ví, že maximální pohodlí mu zajistí kvalitní rybářské křeslo. Uvelebte se do křesla, které dokáže splnit nejtajnější přání všech rybářů. Křeslo Mivardi Křeslo Comfort Quattro je vybaveno anatomicky tvarovaným opěradlem a silně polstrovaným neoprenovým polštářem. Křeslo nabízí pohodlný systém naklápění opěradla při nadzdvižení opěrek na ruce.

Druhou variantou pak může být Sedačka Thunder Brown. Ta nabízí prodlouženou opěrkou zad, díky které vás nebude bolet krční páteř. Nastavitelné zadní opěradlo a loketní opěrky dělají tuto židli ideální pro dlouhodobější pobyt u vody. 

 

 

Raději u vody ležíte? Rybářské lehátko je jasnou volbou

Lehátko Thunder 6 leg je konstruována pro maximální komfort díky vestavěnému polštářku. Lehátko je po stranách osazeno novými rychloupínacími klouby, díky nim je snadná a rychlá manipulace při rozkládání. Při nákupu tohoto lehátka navíc získáte tašku na lehátko ZDARMA!

 

Zůstaňte v suchu i u vody

Chodíte rybařit za každého počasí? Určitě vám přijde vhod Giants Fishing Deštník s bočnicí Umbrella Specialis. Tento dokonale propracovaný deštník s nastavitelným kloubem a odnímatelnou bočnicí na zip vám zajistí ochranu proti vodě i větru.

 

Když rybařit, tak stylově

Delphin Holínky Bronto mají netradiční design a zároveň vám zajistí maximální funkčnost.

 

Trávíte většinu roku na rybách?

Prostorný a velmi promyšlený bivak pro dva rybáře a jejich výbavu je navržený samotnými rybáři, kteří tráví většinu roku na rybách, a to i v chladných měsících. Nyní k bivaku Chyť a pusť získáte Nabíjecí víceúčelovou svítilnu Thunder 3in1 ZDARMA.

 

Aby vás nepřepadla zima a vlhkost

Spací pytel Thunder 5 Season je navržen z těch nejlepších a nejmodernějších materiálů. Ochrání vás před nepříznivým počasím, které dokáže překvapit i zkušené rybáře.

 

Kontakt:

Rokycanská 1337/64, 312 00 Plzeň

www.chytapust.cz

+420 377 477 291

info@chytapust.cz

 

Foto: Chyť a pusť

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24