QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

S kradenou kartou nakupoval v Plzni ve velkém! Policie shání svědky

11.12.2018 16:03

Policie aktuální pátrá po muži, který nakupoval s kradenou kartou hned na několika místech Plzně. K dispozici má i záběry z kamer, které zachytily podezřelého...

Platebn í kartu někdo ukradl muži v Plzni na začátku září. Dlouho netrvalo a karta byla použita k nákupům ve víc jak desítce případů.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň-Skvrňany vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Dne 9. září  v době od 4 do 6 hodin na blíže nezjištěném místě v Plzni měl odcizit dosud neznámý pachatel peněženku s osobními doklady a platební kartou poškozenému, kterou měl mít při sobě. Pachatel pomocí platební karty následně provedl 13 neoprávněných platebních transakcí v různých prodejnách na území města Plzně," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

V rámci vyšetřování získali policisté záběry z bezpečnostních kamer, které zachytily podezřelého muže. Dobrým poznávacím znamením muže je tetování na pravé straně krku. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24