QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

S kradenou kartou rozjel nákupy v Plzni! Kamera zachytila podezřelého - FOTKY

13.09.2019 7:01

Plzeňští policisté pátrají po dalším zloději, který s kradenou platební kartou nakupoval a pokusil se i vybrat peníze. Podezřelého muže zachytily bezpečnostní kamery!

Ke krádeži mobilu a zároveň peněženky s doklady i platební kartou došlo v polovině července v centru Plzně. Policie se případem dál zabývá a získala i záznamy z bezpečnostních kamer.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň - střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež, kterého se mohl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že dne 14. července v době od 04:00 hodin do 05:00 hodin na přesně nezjištěném místě na území města Plzně, zřejmě v Kopeckého sadech, odcizil mobilní telefon a koženou peněženku, která obsahovala finanční hotovost 1 500 korun, doklady poškozeného a platební kartu," říká mluvčí policie Michaela Raindlová.

S kradenou kartou pak došlo ke třem neoprávněným platbám a pokusu o tři výběry finanční hotovosti. Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycena podezřelá osoba.

"Jedná se o muže, který je oblečen do červené bundy a tmavých kalhot. Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

Zdroj foto: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24