S kradenou kartou se nakupovalo v Plzni! Policie shání neznámou ženu - FOTO

16.04.2019 8:03

Policie v Plzni aktuálně řeší další případ ukradené platební karty, se kterou se následně nakupovalo. Na záběrech z jednoho z obchodů je žena, která by s šetřením mohla pomoct.

Ke krádeži věcí z kabelky došlo v jednom z podniků v centru Plzně na začátku letošního roku. Jen během několika hodin už se s ukradenou kartou nakupovalo.

"Tohoto jednání se měl dopustit dosud neznámý pachatel v noční době (23:45 – 02:00 hodin) z 9. na 10. února 2019 v plzeňském klubu v centru města. Z volně odložené kabelky měla neznámá osoba, v nestřeženém okamžiku, odcizit peněženku s obsahem: osobní doklady poškozené, finanční hotovost ve výši 900 korun a platební karty," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

S kradenou kartou se hned ten samý den před sedmou hodinou ráno platilo na náměstí Republiky v jednom z obchodů a čtyřikrát pak byla použitá v jiných obchodech, kde ji ale zamítli. 

"Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycena neznámá osoba ženy, která by mohla pomoci při objasnění případu," pokračuje policejní mluvčí.

Policisté teď shání všechny, kteří by mohli ženu identifikovat, aby se ozvali buď telefonicky na linku 158 nebo mohou osobně zajít na jakoukoliv služebnu policie.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24