QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sedmasedmdesátiletý řidič usnul za volantem, byla jedna hodina odpoledne

25.04.2022 14:47

Poté, co senior usnul za volantem, vjel do protisměru, kde narazil do protijedoucího vozidla. To bylo pak odraženo na odstavené vozidlo. 

nehoda_auto na silnici_pčr
nehoda_auto na silnici_pčrnehoda_auto na silnici_pčr1nehoda_auto na silnici_pčr2

V neděli 24. dubna v 13:00 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici I. třídy č. 22 v obci Hluboká. "Sedmasedmdesátiletý řidič vozidla Renault Kangoo jedoucí ve směru od obce Loučim na obec Kdyně po projetí pravotočivé zatáčky na rovném úseku komunikace podle jeho tvrzení v důsledku mikrospánku vjel do protisměru, kde narazil do protijedoucího vozidla Dacia Duster, které řídil ve směru od obce Kdyně na obec Loučim třiašedesátiletý muž. Po nárazu bylo vozidlo Dacia Duster odraženo za pravou krajnici, kde narazilo do odstaveného vozidla Peugeot," uvedla mluvčí policistů Dagmar Brožová.

Alkohol byl u řidičů vyloučen dechovými zkouškami, naštěstí nedošlo ani ke zranění osob. "Škoda na vozidle Renault Kangoo byla vyčíslena na 20 tisíc korun, na vozidle Dacia Duster na 50 tisíc korun  a na vozidle Peugeot vznikla škoda 20 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Domažlicích," dodala policejní mluvčí.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24