QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Semafory na Lidické čeká oprava. Budou několik dnů mimo provoz

14.02.2019 8:12     14.02.2019 9:01

Semafory na frekventované křižovatce Mozartova - Lidická v Plzni budou několik dnů mimo provoz. Čeká je oprava. Řidiči by měli v místech jezdit maximálně pozorně!

FOTO_QAP_CZ (5)

Semafory na křižovatce Lidická - Mozartova budou mimo provoz od nadcházející soboty 16. února kvůli výměně technologie. Celá akce potrvá několik dnů. 

"Bude vyměněn řadič, zařízení, které řídí křižovatku, a návěstidla za provedení LED. Pokud se nevyskytnou během prací komplikace, potrvá vypnutí do neděle 24. února. Akce je domluvena s Policií ČR, která bude situaci monitorovat. Ruční řízení na místě se nepředpokládá, pouze v případě potřeby. Prosíme řidiče a chodce o zvýšenou pozornost a ohleduplnost," říká k nadcházejícím opravám Josef Brůha, vedoucí oddělení dopravních průzkumů a světelné signalizace Správy veřejného statku města Plzně.

Řidiči by v příštích dnech měli počítat s problémy i na dalších křižovatkách. Ve čtvrtek 14. února jsou mimo provoz hned tři semafory na křižovatkách na Slovanské kvůli odstávce dodávky elektrického proudu. 

Do konce února budou obdobné problémy i na dalších rušných křižovatkách. Podrobnosti se dočtete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24