Seniorka ujela po srážce s frézařem. Myslela, že narazila do betonu - FOTKY

05.09.2020 17:30

Nehoda se stala ve čtvrtek dopoledne mezi obcemi Soustov a Vráž na Klatovsku. Řidička vrazila osobním autem do frézy, která zranila jednoho z dělníků. Následně od nehody ujela, myslela, že narazila do betonu.

fréza1
fréza2fréza1fréza3

Dvaasedmdesátiletá řidička jela ve směru od Klatov na Domažlice. Mezi obcemi Soustov a Vráž probíhaly v tu dobu práce na vozovce, řádně označené dopravními značkami a světelnou šipkou. Seniorka objížděla pracovníka údržby s frézou, do které narazila pravým předním kolem. Řídítka frézy pracovníka zasáhla do břicha.

"Po střetu řidička na místě nezastavila a bez toho, aniž by učinila jakékoliv opatření, odjela. Spolupracovníci zraněného frézaře ženu s vozidlem pronásledovali a následně zastavili u osady Nové Chalupy. Přivolaní dopravní policisté pak zjistili, že řidička má od dubna 2019 neplatný lékařský posudek o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel. Dále řidička neměla na očích brýle, které mít měla. Uvedla však, že má v očích implantované čočky. Rovněž tvrdila, že o dopravní nehodě neví, myslela si, že narazila do nějakého betonu," uvedla k nehodě policejní mluvčí Dagmar Brožová.

FOTO: PČR - KŘP Plzeňského kraje

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24