Série dopravních nehod! Sražený opilý chodec, zraněná cyklistka a 3 motorkáři

01.09.2021 19:06

Ve středu 1. září odpoledne měly záchranné složky plné ruce práce! Bouralo se na několika místech během jedné hodiny. V nemocnici skončila mladá cyklistka, zranili se také 3 motorkáři a opilý chodec.

4

Osobní vozidlo srazilo opilého chodce v Plzni ve Francouzské ulici na Slovanech. "Zdravotnická záchranná služba z místa dopravní nehody transportuje muže ročník narození 1964 s lehkým zraněním a v ebrietě na urgentní příjem FN Plzeň," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Záchranné složky zasahovaly u nehody na Klatovsku. Kolem půl páté došlo v Železné Rudě ke střetu automobilu s dívkou jedoucí na kole. "Nezletilou cyklistku transportujeme se středně těžkým zraněním do Klatovské nemocnice," uvedla Mária Svobodová.

V Horní Bříze se střetlo auto s motorkou. "Motorkáře se středně těžkým zraněním transportujeme na urgentní příjem FN Plzeň," upřesnila tisková mluvčí záchranky.

Ve Štáhlavech také boural motorkář. Po střetu s osobním autem naštěstí utrpěl lehčí zranění. "Muže ročník 1990 transportujeme na urgentní příjem FN Plzeň s lehkým zraněním," uvedla Svobodová.

Další motorkář havaroval před 17. hodinou u obce Borovno ve směru na Spálené Poříčí. Podle mluvčí záchranky utrpěl muž ročník narození 1985 středně těžká zranění.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24