QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Šeříkovka na Slovanech se slavnostně otevře už na konci září - FOTO

10.09.2018 12:48

Po několika měsících se kulturní dům Šeříkovka na Slovanech v Plzni opět vrátí k životu. První velkou akcí bude slavnostní otevření. Chybět nebude ani koncert.

foto-qap-cz (2)
foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (3)

Kulturní dům Šeříková v Plzni na Slovanech je těsně před dokončením další fáze rekonstrukce. Už teď se ale chystá slavnostní otevření.

Po několika měsících se kulturní dům, který se v posledních letech stal jedním z nejnavštěvovanějších zařízení na Slovanech, znovu otevře. Velká sláva je naplánovaná na čtvrtek 27. září. Zahájení bude na programu už ve 14 hodin, následovat bude talkshow s herci Jiřím Krampolem a Janem Skopečkem. Od 20 hodin se pak o první koncert po odmlce ve velkém sále postará legendární kapela Turbo. Akci pořádá druhý plzeňský obvod a vstup je zdarma.

Kulturní dům Šeříková prošel v posledních letech zásadními proměnami. Už v roce 2013 se prostory otevřely pod vedením nových provozovatelů. Nově byla opravená pivnice, kde vzniklo i menší pódium pro skromnější koncerty. Následoval velký koncert kapely Walda Gang v hlavním sálu, který oficiálně zahájil provoz po průvních opravách.

O dva roky později došlo i na rekonstrukci velkého sálu, která vyšla na 10 milionů. Šeříkovka si v průběhu uplynulých pěti let získala celé zástupy verných fanoušků i hostů, kteří využívali zejména pivnici s venkovní terasou.

Na začátku letošního června se ale kulturní dům kompletně uzavřel a odstartovala poslední fáze rekonstrukce. Tentokrát se dočkalo zázemí v centrální části objektu. Rekonstrukcí prošly toalety, vstupní prostory a došlo i na přístavbu.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24