Šeříkovka stále jede! Do konce ledna spoustu zajímavých akcí

20.01.2020 17:16

I leden, který bývá v řadě klubů klidným měsícem, má plzeňský Kulturní dům Šeříková obsazený velmi zajímavými hudebními, divadelními a komediálními událostmi.

2020-01-31_rockopera_frankenstein
2020-01-23_pavlasek2020-01-31_rockopera_frankenstein2020-01-25_debustrol

Komediální žánr přijde ke slovu hned 23. ledna. One man show "Kdo nepláče, není Čech" známého komika Lukáše Pavláska s podtitulem „Češi, alkohol a Rock and roll“ je klasickou standup comedy. Dozvíte se, který národ je nejlepší na světě, proč pití prospívá naší civilizaci, sestavíme si nekompromisní punkovou kapelu, rozebereme si některé lidové písně, a nakonec si všichni společně zazpíváme o tom, co nás štve, protože "správnej Čech není nikdy spokojenej".

Skupina Regenerace je spojením toho nejlepšího z kapel Turbo, Bumerang, Pumpa či Odyssea a zároveň zárukou poctivé rockové muziky. Přijďte ji podpořit 24. ledna do KD Šeříková, kde loni sklidila velký úspěch. Hudbě se její členové nepřestali věnovat prakticky nikdy a nyní slaví svůj návrat ve společné sestavě.

V lednu KD Šeříková zažije také nápor muziky ostré jak motorová pila. Hlavním tahákem Metal Session vol. 3 budou Debustrol, kteří jsou zárukou kvality a jako vždy do posluchačů pustí zvuk svých ostře nabroušených kytar i nekompromisní texty. Sekundovat jim budou Avidity For., kteří již v roce 2019 oslnili plzeňské publikum. Pro Fatu Morganu je KD Šeříková domovskou scénou. Black metal a pódiová prezentace ve stylu shock rocku Alice Coopera – to je originální Fata Morgana. Kapela během své existence přežila mnohé peripetie, ale vždy pomyslně povstala z popela a nadechla se k dalšímu rozletu. Svou sílu předvede i v KD Šeříková, kde zaburácí s novou horrorovou show. Přímo ve své domovině zahrají kapely Maelström v čele s plzeňskou pěveckou ikonou Vasilem Kobanem, a Avidity For. Metalový večírek, jak má být, se koná 25. ledna.

Dobře jste se bavili a možná i trochu báli na Vymítačovi? Pak vězte, že soubor RockOpera Praha zavítá 31. ledna do KD Šeříková znovu, tentokrát se zbrusu novým kusem Frankenstein. Toto jméno je synonymem pro další hororový příběh, takže napětí i spousta poctivého metalu jsou zaručeny. Děj rockové opery vypráví o šíleném pokusu doktora Viktora Frankensteina, který sestaví a oživí monstrum. To však není jen příšerou, má lidské city. V hlavních rolích Viktor Dyk, Jan Toužimský, Jan Tláskal, Žántí a další.

foto: KD Šeříková

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24