Sezóna trhů na náměstí Republiky pokračuje! Na řadě jsou Havelské trhy

09.10.2018 7:02

Do centra Plzně se už v tomto týdnu opět vrátí tradiční trhy. Po letní pauze bude sezóna pokračovat Havelskými trhy. Vrchol přijde opět v závěru roku.

foto-qap-cz (5)

Náměstí Republiky v Plzni bude už v tomto týdnu patřit tradičním trhům. Ve středu 10. října odstartují Havelské trhy, které potrvají až do úterý příštího týdne.

"Pro mlsné jazýčky budou připraveny dobroty jako je staročeský trdelník, svařák, medovina a lahodné sýry a klobásky. Můžete se také těšit na ukázky lidových řemesel v podání řezbářů, kovářů nebo výrobců svíček a keramiky," lákají organizátoři. Ani tentokrát nebude chybět hudební program. Na pódiu se představí mimo jiné kapely Fragata nebo Alternativa.

Vyvrcholení sezóny pak přijde od listopadu. Největší pozornost vždy lákají Martinské trhy a samozřejmě Vánoční trhy. Martinské trhy začnou 3. listopadu a skončí na svátek svatého Martina 11. listopadu. Krom svatomartinských vín by ani v letošním roce neměl chybět svatý Martin s družinou. Vánoční trhy jsou na programu od 24. listopadu až do 23. prosince.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24