QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Show, jakou Plzeň ještě neviděla! Přijíždí první hororový cirkus

17.06.2020 13:10     23.06.2020 17:00

Drsný humor, extrémy, špičkové akrobatické výkony, adrenalin, to vše nabízí úplně nová show, kterou v těchto dnech přiváží do západočeské metropole hororový cirkus Ohana. Podívejte se na FOTKY a VIDEO!

18
1814161713567811

Pokud se rádi bojíte, je představení hororového cirkusu pro vás přesně to pravé. V unikátním dvouhodinovém představení inspirovaném filmem  "To" se představí šílený hororový klaun, hadí žena, muž visící za kůži nebo třeba člověk bez kostí. Diváci se mohou těšit na párovou vzdušnou akrobacii i vodní akrobatickou show a ještě mnohem více. Součástí uměleckého týmu jsou artisté nejen od nás, ale i z Mongolska a Ukrajiny.

"Show je určena výhradně pro dospělé. Občas při ní teče krev, sem tam dojde na vulgarity a nahotu. Každé naše představení je unikátní, vždy si ho s diváky užíváme, snažíme se je pobavit i postrašit, jak to ještě nikde jinde nezažili,“ říká Matěj Břešták, který je nejen manažerem cirkusu ale můžeme ho vidět v roli klauna Pennywise v humorných i tak trochu děsivých scénkách.

Do Plzně se hororový cirkus vrací po dvou letech. Od té doby získala jeho show zcela nový rozměr a jeho obliba neustále roste. Potvrzuje to skutečnost, že Ohana je nositelem divácké ceny za nejlepší cirkusovou show v uplynulém roce.

Stan hororového cirkusu vyrostl u obchodního centra Globus. Hostovat zde bude už od čtvrtka 18. června do neděle 28. června. "Vstupenky na internetu na tento pátek a sobotu už jsou vyprodané, lze si je koupit už pouze na pokladně cirkusu,“ upozorňuje Matěj Břešťák. Samozřejmě stále platí hygienická opatření kvůli hrozbě koronaviru. "Přijít může až 500 diváků, všichni musí mít povinně roušky. Pravidelně probíhá dezinfekce sedaček, dezinfekční prostředky jsou připraveny i pro návštěvníky,“ uzavírá manažer cirkusu.

Rezervace vstupenek a info:

+420 703 625 346

+420 731 156 109

Více informací najdete na webových stránkách cirkusu.

FOTO, VIDEO: OHANA HORROR-CIRKUS

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24