QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Silnici u Nekmíře na Plzeňsku uzavřela nehoda! Zasahovaly složky IZS - FOTKY

07.01.2019 13:53

K nehodě mezi obcemi Nekmíř a Kokořov na severním Plzeňsku musely v pondělí vyjíždět všechny složky IZS. Hasiči z osobního auta vyprostili jednu osobu. Dva lidé skončili v péči záchranky.

1
12kolony

K nehodě došlo na silnici mezi obcemi Nekmíř a Kokořov zhruba půl hodiny po pondělním poledni. Na místo vyjížděli kromě dopravních policistů i hasiči a záchranka.

Silnice musela být úplně uzavřená a řidiči museli využít objízdnou trasu přes Všeruby. "Účastníkem nehody je kromě dvou osobních aut raké jedno nákladní auto. Hasiči vyprostili jednu osobu," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

V péči záchranky nakonec skončili dva muži. "Dva muže s lehkým zraněním odvážíme do FN Plzeň na Lochotíně," potvrdila krátce po zásahu mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Přesné příčiny nehody a vešekeré okolnosti nehody jsou dál v šetření policie.

Složky IZS musely v pondělí zasahovat už časně ráno také u nehody v Plzni, kde došlo na Domažlické ke sražení cyklisty autem. "Muž ve věku 56 let byl transportován se středně těžkým zraněním při vědomí na urgentní příjem FN Plzeň," potvrdil Vítězslav Sladký z krajské záchranky.

"Cyklista zřejmě nedal přednost osobnímu automobilu Renault, které řídil muž, ročník 1978. Na místě dopravní nehody byla provedena dechová zkouška s účastníky s negativním výsledkem," doplnila mluvčí policie Iveta Kořínková.

FOTO: HZSPK, čtenářka QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24