QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Silný vítr i skokové oteplení! Počasí bude jak na houpačce

04.03.2019 7:02

Podle nové týdenní předpovědi si s námi bude počasí v příštích dnech zahrávat. Nejprve nás potrápí silný vítr, pak se oteplí až na 20 stupňů a následně se zase ochladí...

1 (2)

V pondělí bude převážně polojasno, odpoledne bude od západu přibývat oblačnost a místy se vyskytne občasný déšť nebo přeháňky. Večer budou srážky četnější a na horách by mohlo sněžit. K tomu se přidá silný nárazový vítr. Teploty se budou pohybovat kolem 14 stupňů.

V úterý nás čeká proměnlivá, převážně velká oblačnost s přeháňkami. Srážky budou na horách opět sněhové. Nejnižší noční teploty kloesnou mezi 5 až 1 stupeň, nejvyšší denní vystoupí mezi 6 až 10. Dál bude problémy dělat silný vítr.

Středa bude ve znamení polojasné až oblačné oblohy. Mohlo by být až zataženo a počítat bychom měli i s přeháňkami. V noci naměříme 4 stupně až, přes den 10 až 14 stupňů. 

Ve čtvrtek nás čeká oblačno až polojasno, od západu přibývání oblačnosti a večer na západě místy občasný déšť nebo přeháňky. Noční teploty spadnou mezi 7 až 3 stupně, denní se vyšplhají mezi 16 až 20.

V pátek bude oblačno až zataženo, zpočátku přechodně i polojasno. Postupně bude na většině území pršet. V noci se budou teploty pohybovat mezi 7 až 3 stupni, přes den mezi 7 až 11. 

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, přechodně místy až polojasno. Na většině území občasný déšť nebo přeháňky, od vyšších poloh přechodně srážky smíšené nebo sněhové. Nejnižší noční teploty v sobotu +2 až -2 °C, v dalších dnech 5 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty 6 až 11 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24