QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Skiareál Špičák je v provozu i během vánočních svátků

25.12.2018 15:22

Milovníci zimních sportů si přijdou na své i během vánočních svátků. Lyžařský areál na Špičáku je v provozu každý den i během Vánoc. Na Silvestr se chystá sjezd s pochodněmi.

_MG_2959

V lyžařském středisku Špičák je sezóna v plném proudu a nezastaví ji ani vánoční svátky. Do Silvestra se zde navíc budou konat dvě zajímavé akce, které vyvrcholí tradičním silvestrovským sjezdem s pochodněmi.

Lanovka a vleky jsou na Špičáku denně v provozu od 8:30 do 16 hodin, pouze na Štědrý den skončil provoz dříve, půl hodinu po poledni. Areál kromě nepřetržitého provozu láká na nové vybavení, do kterého investoval 10 milionů korun. O novém zasněžovacím systému jsme informovali ve článku zde.

Do konce roku se ve skiareálu chystá večerní skialpinistický závod Železný pašerák, který proběhne v sobotu 29. prosince.

Následující den si přijdou na své nejmenší lyžaři. V neděli 30. prosince se pro ně připravuje večerní lyžování Světlušky. Děti s rodiči sjedou pouze za osvětlení lampióny sjezdovku Spodní Šance. "Vyvrcholením pak bude velký ohňostroj. Lyžování světlušek se mohou účastnit i příchozí děti. Po sjezdu světlušek bude zdarma pro děti věčerní lyžování. Dále bude připraven stánek s občerstvením," informuje Skiareál Špičák.

Poslední den v roce 2018 proběhne tradiční silvestrovský sjezd černé sjezdovky Šance s pochodněmi. "Pod nejprudší částí černé sjezdovky bude připraveno občerstvení, oheň, hudba a ohňostroj," uvádí Skiareál Špičák.

FOTO: Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24