Škodovka porazila po obratu Chomutov. Dvě trefy si připisuje Němec

22.01.2019 19:58     22.01.2019 20:42

Indiáni zdolali v dohrávce 18. extraligového kola Piráty 3:2. Vyhráli tak počtvrté za sebou.

17122004

Na začátku utkání měli více ze hry Piráti. Do první šance se dostal už ve třetí minutě plzeňský odchovanec Stránský, trefil ale jen tyč. Skóre pak otevřel Radek Duda – 0:1. Indiánům se nedařily přesilovky a během první třetiny se domácí fanoušci vyrovnání nedočkali.

Do druhé třetiny naskočili domácí už aktivněji. Ve 22. minutě Němec vyrovnal na 1:1. Už v 26. minutě ale Svoboda zvýšil na 1:2. Indiáni se pak vzchopili k náporu, který vyvrcholil vyrovnáním opět z hokejky Němce – 2:2.

V závěrečné třetině dostal domácí do vedení Kodýtek pro přihrávce Kováře – 3:2 Fanoušci pak viděli šance na obou stranách, ale skóre už se neměnilo. Pirátům nepomohla ani závěrečná power play.

Plzeň: D. Frodl - Čerešňák, Pulpán, N. Jones, Allen, Kaňák, Vráblík, Kvasnička - Gulaš, Jan Kovář, Pour - Eberle, Kodýtek, P. Straka - Kratěna, Kracík, V. Němec - Indrák, Preisinger, Kantner.

Chomutov: Peters - Knot, Trefný, L. Kovář, Valach, Jank, Buchtela, Dietz - Duda, Vantuch, Tomica - T. Svoboda, V. Růžička ml., Marjamäki - J. Stránský, J. Sklenář, Raška - J. Havel, Huml, Koblasa. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24