QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Škodovka se vrací z Hradce bez bodu. Na východě Čech padla 5:6

20.09.2019 20:29

Hradec rozhodl o svém vítězství ve druhé třetině. Indiáni dokázali čtyřbrankový náskok Východočechů stáhnout na rozdíl jediného gólu. Na body ale už nedosáhli.

hokej

Indiáni na ledě Hradce Králové prohráli 5:6. Na začátku poslední třetiny vedli domácí už 6:2, indiánům se podařilo dotáhnout na rozdíl jediné branky, ale na vyrovnání už nedosáhli.

"Domácí vstoupili do zápasu daleko energičtěji, byli nachystaní jak v hlavách, tak kondičně. I přesto, že jsme se dvakrát dotáhli a nějaký čas drželi nerozhodný stav, tak od začátku byli podle mě jednoznačně lepším týmem na hřišti a zaslouženě vyhráli i přes tu naši kosmetickou úpravu výsledku. Řekl bych, že herní rozdíl byl větší než výsledkový,“ okomentoval utkání trenér Plzně Jiří Hanzlík.

Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Samuelsson, Zámorský, Cibulskis, Gaspar, Rosandić, F. Pavlík, Nedomlel – Perret, Bičevskis, Dragoun – Červený (A), Rákos, Smoleňák (C) – R. Pavlík (A), Cingel, Paulovič – M. Chalupa, Kubík, Jergl.

HC Škoda Plzeň: Frodl (48. Kolář) – Pulpán (A), Čerešňák, Moravčík, L. Kaňák, Budík, Vráblík –Pour, Mertl (A), Gulaš (C) – Rob, Kracík, Indrák – V. Němec, Přikryl, Kantner – Straka, Kodýtek, Eberle.

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24