QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Škodovka vyhrála v Boleslavi 4:1. Čtvrtfinále play off už má jisté!

22.02.2019 19:52     22.02.2019 20:33

Hokejisté Plzně slaví zisk tří bodů. Ačkoli se bruslaři dostali do vedení, indiáni dokázali otočit skóre. Západočechům tak patří druhé místo v tabulce.

MBL - Plzeň

Středočechům se povedl začátek, v osmé minutě je poslal do vedení Radim Zohorna. Plzeň ale stihla 18 vteřin před koncem první třetiny vyrovnat v přesilovce díky trefě Petra Kodýtka. Do kabin tedy hráči odcházeli za stavu 1:1.

Rozhodující branky padaly v prostřední části. V 25. minutě indiáni otočili stav utkání a dostali se díky Miroslavu Indrákovi do vedení 2:1.  O další branku se čtyři minuty před koncem třetiny postaral Milan Gulaš – 3:1.

Bruslaři na začátku poslední dvacetiminutovky zvýšili tlak, do velkých šancí se dostali Oldřich Kotvan a Martin Látal. Skóre se ale neměnilo. Plzeň postupně dostala soupeře pod tlak a na 4:1 zvýšil Jakub Pour.

BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krofta) – Pláněk, Bernad, Kurka, Kotvan, Kovačevič, Dlapa, Němeček – Skalický, Klepiš (A), Vondrka (C) – Procházka, T. Knotek, Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, Najman, P. Kousal

HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Vráblík, Pulpán, Jones, Allen, L. Kaňák, Moravčík – Gulaš (C), Jan Kovář (A), Pour – Kodýtek, Preisinger, Straka – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Indrák (A), Nedorost, Kantner

FOTO:hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24