QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Slavnosti svobody zahájí koncert kapely Sabaton! Vstupenky jsou v prodeji

12.10.2018 11:02

Slavnosti svobody v Plzni v příštím roce zahájí opět velký koncert v amfiteátru. Tentokrát dorazí legendární skupina Sabaton. Vstupenky jsou od pátku v prodeji!

img00038a

Švédská metalová skupina Sabaton vznikla v roce 1999 a od té doby si získaly doslova zástupy fanoušků po celém světě. V příštím roce se stane speciálním hostem Slavností svobody v Plzni, které zahájí koncertem v amfiteátru za doprovodu českého pěveckého sboru. Ten je na programu 4. května.

Vstupenky na koncert jsou v prodeji od pátku 12. října v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketstream, Ticketmaster, Plzeňská vstupenka a na dobírku přes www.mastersofrock.cz. Cena vstupenky bude 790 korun. Město Plzeň podpořilo koncert částkou 700 tisíc korun.

Jen pro zajímavost, v písni Aces in Exile zpívá o československých pilotech během bitvy o Británii a ve velmi populární písni Far from the Fame zpívá o maršálu Karlu Janouškovi.

Také v letošním roce bylo zahájení Slavností svobody ve znamení výjimečného koncertu. O to se postarala nejslavnější tributní kapela založená na počest britské skupiny Pink Floyd - The Australian Pink Floyd Show.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24