Slunečná obloha i postupné oteplení! Víkend přinese parádní počasí

19.09.2019 7:01

V příštích dnech se můžeme těšit na slunečné počasí i postupné oteplení. O víkendu naměříme až okolo 20 stupňů, vyskytnout se ale mohou přízemní mrazíky. Čtěte novou předpověď do 26. září.

ilustrační foto_QAP foto (7)

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno s odpoledními teplotami mezi 11 a 15 stupni. Slunečné počasí si užijeme také v pátek, kdy nás čeká polojasno až skoro jasno. V noci klesnou teploty mezi 5 až 1 stupeň a objevit se mohou i přízemní mrazíky. Přes den budou teploty mezi 13 a 17 stupni.

Ještě lepší počasí bude o víkendu, kdy se navíc oteplí. V sobotu i v neděli bude jasno nebo skoror jasno, jen ráno se mohou vyskytovat mlhy a také přízemní mrazíky. Noční teploty budou kolem 4 stupňů, denní pak okolo 20, v neděli bychom mohli naměřit i 22 stupňů.

V pondělí bude také polojasno, od západu bude ale postupně už oblačno až zataženo a na většině území se objeví občasný déšť nebo přeháňky. K večeru budou od západu srážky slábnout a ubývat bude i oblačnost. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 11 až 7 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 15 až 19.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Polojasno až oblačno, přechodně až zataženo a místy občasný déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 13 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 23 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24