Slunečné oblohy se nedočkáme. Čekají nás klasické podzimní dny

18.11.2019 7:02

Podle nové týdenní předpovědi se v příštích dnech rozhodně slunečné oblohy nedočkáme. Bude vládnout klasický podzim. Takže bundy, svetry i deštníky mějte v pohotovosti!

Podzim_8.11.2016_042

V pondělí bude oblačno až zataženo, místy občasný déšť nebo přeháňky. Během dne bude od jihozápadu ustávat srážek a ubývat oblačnosti. Teploty budou kolem 8 stupňů. 

Také v úterý nás čeká zataženo až oblačno, místy přechodně i polojasno. Ojediněle se vyskytnou mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou na zhruba nulu, odpolední se dostanou na zhruba 7 stupňů. 

Ve středu i ve čtvrtek nás čeká oblačno až zataženo, přechodně opět také polojasno. Zpočátku se objeví ojediněle místy občasný déšť. Počítat bychom měli i s mlhou. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 6 až 2 stupně, nejvyšší denní se dostanou mezi 9 až 13.

Pátek bude ve znamení zatažené až oblačné oblohy, ojediněle se objeví slabý déšť nebo mrholení. Na horách bude místy, jinde jen ojediněle až polojasno. Noční teploty spadnou mezi 8 až 4 stupně, denní vystoupí mezi 8 až 12.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Zataženo nízkou oblačností, mlhavo a ojediněle mrholení. Na horách a ojediněle i jinde polojasno. Nejnižší noční teploty 7 až 2 °C, při zmenšené oblačnosti a slabším větru až 0 °C. Nejvyšší denní teploty 4 až 9 °C, při zmenšené oblačnosti až 12 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24