QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Slunečný podzim v regionu mohou pokazit mlhy a nízká oblačnost

21.10.2019 7:02

Babí léto sice má pokračovat, nicméně někde slunečné počasí mohou v příštích dnech někde pokazit mlhy a nízká oblačnost. Teploty budou postupně klesat. Čtěte novou předpověď do 28. října!

DSC_9697

V pondělí bude většinou oblačno. Odpolední teploty by měly být okolo 19 stupňů, při nízké oblačnosti jen kolem 15.

V úterý nás čeká polojasno, v nižších polohách se ale opět vyskytnou mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 12 až 8 stupňů, nejvyšší denní budou mezi 13 až 17.

Středa i čtvrtek bude ve znamení skoro jasné až polojasné oblohy, v nižších polohách budou zpočátku na většině území opět mlhy nebo nízká oblačnost. V noci naměříme 11 až 7 stupňů, přes den 17 až 21.

V pátek musíme počítat s převážně nízkou oblačností, místy se vyskytnou mlhy a ojediněle i mrholení. Na horách a ojediněle také v nižších polohách by ale mohlo být i jasno. Noční teploty budou mezi 11 až 7 stupni, denní mezi 12 a 16.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Převážně zataženo nízkou oblačností, místy mlhy a mrholení. Na horách a ojediněle i v nižších polohách jasno až polojasno. Nejnižší noční teploty 10 až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 10 až 15 °C, při malé oblačnosti kolem 18 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24